Het verbond

Een Verbond in de Chiro heeft een uitgebreide, maar boeiende opdracht. Onze belangrijkste taak is het ondersteunen van de gewesten. Dat doen we via gemotiveerde peters en meters en door ontspannende en vormende activiteiten zoals de Parlez en KIC (KaderInleidingsCursus). Het Verbond, dat is de ploeg, de gewesten en de stad.

De ploeg

We stellen u met trots voor, HET VERBOND

 

Kriebelt het om ook deel uit te maken van het verbond? Kijk even naar ons profiel voor een verbondsmedewerker en mail naar ikkomerbij@verbondbrussel.be!

De gewesten

Verbond Brussel telt zeven fantastische gewesten. Zij brengen de groepen met elkaar in contact, zorgen ervoor dat ze van alles op de hoogte zijn en verstrekken eerste hulp bij Chirogroepen in nood.

De stad

Ook in de Europese hoofdstad kriebelt het elk weekend! 12 plaatselijke groepen en Gewest Ket zorgen ervoor dat Chiro in Brussel leeft! Woon je in Brussel of in de rand? Zit je er op kot of ga je er naar school? Hou je gewoon van de stad? Wil je het meemaken in één van onze groepen of in gewest Ket? Neem dan contact op met de stadswerksters op het Brusselse secretariaat (chirobrussel@chiro.be) of neem gewoon een kijkje op www.chirobrussel.be.